Stina's

Læs mere

IMG_0455.jpeg

OM

Stina's Kaffebar

Christina Sandberg er den sprudlende og passionerede kvinde bag Stina's, der siden 2017 har bagt brød og kager til sin egen og især andres fornøjelse.

Stina’s er en kaffebar, skabt med målet om et sted, hvor Christina kan nyde at være vært og kæle om sine gæster. Det er en kaffebar, der emmer af hygge, hjemlighed og ro. Hos Stina’s kan du synke ned i de bløde, blomstrede sofaer, sænke skuldrene og få følelsen af at være derhjemme eller hos bedste.

Christina elsker at være vært og det gør hendes piger også, der serverer med et smil og et hjerteligt ønske om at skabe et rum for ”no worries”, fordybelse, spil, hygge, samvær og gode tider.

”Jeg ønskede et univers, hvor man kunne se, at der var kælet for alle detaljer og hver en ting i kaffebaren er valgt med hjertet” 

- Christina Sandberg

Den Store Bagedyst satte gang i den spirende bager, der gemte sig i maven på Christina. Det startede med brød, hvor passionen for at skabe bagværk fra bunden, af god kvalitet og med kendskab til råvarerne var i fokus. Sidenhen tog kagerne over, men Christina bager stadig efter opskriften: Den bedste kvalitet, den lækreste smag og masser af hygge!

Hos Stina's er bagværk og kager taget ned på en hylde, hvor alle kan nå. Det er hjemmebagt simpelhed af den bedste kvalitet. Her er ingen fine fornemmelser og strittenede lillefinger, men derimod smæk på hyggen og velsmag!

Christina bager med kærlighed og med ønsket om at give kærligheden videre til sine gæster. Hos Stina's er brød ikke blot et brød og en kage er meget mere end flødeskum og bunde i lag - det er bagværk, der kommer fra hjertet! 

hjemmebagte boller.jpg

OM

Mit bagværk

Udvalgt kaffe fra

Holy Bean

Læs mere

OM

Holy Bean

Sine elsker kaffens komplekse univers og brænder for at give dig den bedste og mest bæredygtige kaffeoplevelse hver gang. Hun drives af passionen for høj kvalitet, godt håndværk og kaffernes naturlige karakteristika - og det kommer blandt andet til udtryk i de mere florale, frugtige og feminine smagsnoter. 

 

Hos Holy Bean støtter vi op om FN's 17 verdensmål og dagligt arbejder vi med bl.a. ansvarligt forbrug og produktion, verdensmål nr. 12. Derfor har vi fokus på farmernes tilgang til klimavenlig produktion og deres måde at dyrke kaffe på. Vi vil økologien og den bæredygtige kaffeoplevelse.

kaffe mark some.jpg
!
Widget Didn’t Load
Check your internet and refresh this page.
If that doesn’t work, contact us.